In the top of the file?

|
Great_Ballz_Of_Fire 2021-12-16 04:08:37
lxyous 2021-12-16 04:03:56

You seem to be running ur app using artisan serve. If you are, kill the server and start it again

Opare 2021-12-16 04:09:04
Great_Ballz_Of_Fire 2021-12-16 04:08:37
You seem to be running ur app using artisan serve. If you are, kill the server and start it again

yes I am but I have killed it and tried same results

Great_Ballz_Of_Fire 2021-12-16 04:09:39
hatsushiroyuki 2021-12-16 04:06:17
This is strange.
You did the naming right, AppHttpMiddlewareAdminMiddleware, but the error says IlluminateAuthMiddlewareAdminMiddleware.

Notice the namespace difference.

Good eye…I didn’t even notice itπŸ˜…

Opare 2021-12-16 04:10:09
Great_Ballz_Of_Fire 2021-12-16 04:08:37
You seem to be running ur app using artisan serve. If you are, kill the server and start it again

I even clear cached routes and optimize to see if it will work

Great_Ballz_Of_Fire 2021-12-16 04:10:26
Opare 2021-12-16 04:09:04
yes I am but I have killed it and tried same results

Sorry, I was actually referring to @sa

Opare 2021-12-16 04:10:37
hatsushiroyuki 2021-12-16 04:07:19
Check your Admin account, the role_id is probably 2 instead of 1

laravel_discuss-102339.jpg
see admin account has role_id = 1

Opare 2021-12-16 04:10:52
Great_Ballz_Of_Fire 2021-12-16 04:10:26
Sorry, I was actually referring to @sa

oh okay

hatsushiroyuki 2021-12-16 04:11:07
Opare 2021-12-16 04:10:09
I even clear cached routes and optimize to see if it will work

Could you upload the code to the github repository or somewhere? This kind of bug is taking some time to trace.

Great_Ballz_Of_Fire 2021-12-16 04:11:34
Opare 2021-12-16 04:10:52
oh okay

I will take a look at your problem shortly

Opare 2021-12-16 04:12:12
hatsushiroyuki 2021-12-16 04:11:07
Could you upload the code to the github repository or somewhere? This kind of bug is taking some time to trace.

hmmm…thanks for your support

Opare 2021-12-16 04:12:23
Great_Ballz_Of_Fire 2021-12-16 04:11:34
I will take a look at your problem shortly

thank you very much

Great_Ballz_Of_Fire 2021-12-16 04:14:27
lxyous 2021-12-16 03:33:22
did u mean sreenshots in admin.php?

Delete the namespace declaration on line 5 in the middleware

hatsushiroyuki 2021-12-16 04:15:21
Great_Ballz_Of_Fire 2021-12-16 04:14:27
Delete the namespace declaration on line 5 in the middleware

Oh my god, I didn’t notice he used namespace keyword twice

lxyous 2021-12-16 04:15:34
Great_Ballz_Of_Fire 2021-12-16 04:14:27
Delete the namespace declaration on line 5 in the middleware

ok done, then what should i do?

hatsushiroyuki 2021-12-16 04:15:36
Great_Ballz_Of_Fire 2021-12-16 04:14:27
Delete the namespace declaration on line 5 in the middleware

Man, you’ll probably fix the problem

Great_Ballz_Of_Fire 2021-12-16 04:15:52
lxyous 2021-12-16 04:15:34
ok done, then what should i do?

It should work now

hatsushiroyuki 2021-12-16 04:15:53
lxyous 2021-12-16 04:15:34
ok done, then what should i do?

Does the problem fixed already? Try to refresh or something?

Opare 2021-12-16 04:16:21
hatsushiroyuki 2021-12-16 04:06:17
This is strange.
You did the naming right, AppHttpMiddlewareAdminMiddleware, but the error says IlluminateAuthMiddlewareAdminMiddleware.

Notice the namespace difference.

laravel_discuss-102351.jpg
did I do something wrong here?

Great_Ballz_Of_Fire 2021-12-16 04:16:36
hatsushiroyuki 2021-12-16 04:15:36
Man, you’ll probably fix the problem

It was ur noticing the namespace variation that led to it being fixed

hatsushiroyuki 2021-12-16 04:18:41
Opare 2021-12-16 04:16:21
did I do something wrong here?

No, please look to whom I replied.
I didn’t talk to you in that conversation.

hatsushiroyuki 2021-12-16 04:19:09
lxyous 2021-12-16 04:15:34
ok done, then what should i do?

Yo, tell me if you’re problem is resolved

Great_Ballz_Of_Fire 2021-12-16 04:19:17
Opare 2021-12-15 21:54:54
Can anyone guide me to solve this?

Has this been fixed?

Opare 2021-12-16 04:19:33
hatsushiroyuki 2021-12-16 04:18:41
No, please look to whom I replied.
I didn’t talk to you in that conversation.

yes I noticed

Opare 2021-12-16 04:19:51
Great_Ballz_Of_Fire 2021-12-16 04:19:17
Has this been fixed?

no still error still there

Great_Ballz_Of_Fire 2021-12-16 04:20:23
Opare 2021-12-16 04:19:51
no still error still there

Send that screenshot again

Opare 2021-12-16 04:21:50
Great_Ballz_Of_Fire 2021-12-16 04:20:23
Send that screenshot again

laravel_discuss-102359.jpg

lxyous 2021-12-16 04:21:52
Great_Ballz_Of_Fire 2021-12-16 04:15:52
It should work now

tysm guys, its was work if login as kasir, but if login as admin still doesnt work. there’s have buttons in navbar. but i cant click it. when i click some button in navbar it doesnt run.. how to solve it?

hatsushiroyuki 2021-12-16 04:22:06
Opare 2021-12-15 21:54:54
Can anyone guide me to solve this?

Have you implement

use IlluminateFoundationAuthAuthenticatesUsers;

in the top of the file?

hatsushiroyuki 2021-12-16 04:22:47
lxyous 2021-12-16 04:21:52
tysm guys, its was work if login as kasir, but if login as admin still doesnt work. there’s have buttons in navbar. but i cant click it. when i click some button in navbar it doesnt run.. how to solve it?

Klo dah kesini sih, dah ranahnya javascript

hatsushiroyuki 2021-12-16 04:23:01
lxyous 2021-12-16 04:21:52
tysm guys, its was work if login as kasir, but if login as admin still doesnt work. there’s have buttons in navbar. but i cant click it. when i click some button in navbar it doesnt run.. how to solve it?

I’m pretty sure it’s a Javascript issue

Opare 2021-12-16 04:23:13
hatsushiroyuki 2021-12-16 04:22:06
Have you implement

use IlluminateFoundationAuthAuthenticatesUsers;

in the top of the file?

yes

lxyous 2021-12-16 04:23:39
hatsushiroyuki 2021-12-16 04:22:47
Klo dah kesini sih, dah ranahnya javascript

YAALLAH KNP GA PKE INDO DRTD😭😭

Opare 2021-12-16 04:23:56
Great_Ballz_Of_Fire 2021-12-16 04:20:23
Send that screenshot again

laravel_discuss-102366.jpg
same with register too

hatsushiroyuki 2021-12-16 04:24:12
Opare 2021-12-16 04:23:13
yes

laravel_discuss-102367.jpg
Can you please provide what’s the error on the debugger? Open the terminal, and usually the problems will show up there.

lxyous 2021-12-16 04:24:45
trs ini diapain dong plis bantuin huhu @hatsushiroyuki
|